Necháme Vaše stránky zazářit na internetu

Webový design od nás má zaručenou garanci spolehlivého webu

Vytváříme prominentní a elegantní webové stránky

Naším cílem je poskytnout nejlepší možné řešení a snažíme se o to pečlivým nasloucháním potřebám našich klientů. Víme, že chcete, aby vaše webové stránky vypadaly skvěle a fungovaly bezchybně na jakémkoli zařízení, takže se o to postaráme.

V současné době vytváříme pouze firemní a osobní webové stránky. Neděláme e-commerce řešení.

Naším cílem je poskytovat našim klientům řešení webových stránek, která jsou:

Responsivní

Bezpečné

Rychlé

Originální

Vybrané práce

Vánoce
Balet
Skladatel

Ve sváteční náladě jsme vymysleli koncept webové stránky pro interaktivní rodinnou hru.🎊👨‍👩‍👧‍👧🎊

Zatím jsme vytvořili sekci hrdinů. Nicméně, pokud se vám to líbí, možná budeme pokračovat ve vývoji konceptu příští Vánoce.

A víte, kde je Santa?👀

Jak pracujeme?

Krok 1
Zahajovací schůzka

Vždy začínáme schůzkou, na které probereme projekt klienta a jeho vize, ať už se jedná o redesign webu nebo vytvoření zcela nového webu.

Ptáme se klienta, aby uvedl příklady návrhů a dalších materiálů, které mohou být potřebné pro provedení práce. Jakmile je vše předloženo a zkontrolováno, projekt spustíme.

Krok 2
Design fáze

Prvním krokem je vytvoření hrubého designu. Tím bude zajištěno, že projekt bude mít celkovou koncepci a bude proveden tak, aby dosáhl svých cílů.

Jakmile bude wireframe model dokončen a schválen klientem, budeme pokračovat ve vyřezávání makety webu. To nám pomůže představit si skutečný vzhled a dojem z webu. Podrobně probereme, jak budou informace na stránkách prezentovány uživatelům, a pohrajeme si s variacemi.

Digitální nástroje, jako Figma a Photoshop, se používají jako součást tohoto procesu.

Krok 3
Fáze vývoje

Jakmile je schválena fáze návrhu, začneme s vývojem skutečné webové stránky na základě dokončených kopií návrhu. Naše preferované platformy jsou WordPress s rozšířením Elementor a Webflow. Nejdůvěryhodnější a nejvšestrannější možnosti.

Krok 4
Fáze testování a převzetí

Dokončení práce zahrnuje její testování. V rámci našeho testovacího procesu vždy kontrolujeme, jak se webové stránky chovají na různých typech zařízení a jak rychle se načítají.

Po testovacím kroku je konečně čas, abychom předvedli a předali naše mistrovské dílo.

Zefektivněte své podnikání ještě dnes!

Máte zájem spolupracovat? Pojďme si sjednat schůzku. Koupíme Vám kafe.