Mycondy

Zásady ochrany osobních údajů

Poslední aktualizace: 1. února, 2022

V MyCondy, přístupném z https://mycondy.com, je jednou z našich hlavních priorit soukromí našich návštěvníků. Tento dokument o zásadách ochrany osobních údajů obsahuje typy informací, které shromažďuje a zaznamenává služba MyCondy, a způsob, jakým je používáme.

V těchto zásadách bude pojem „osobní údaje“ definován v Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons concerning the processing of personal data and the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation).

Pokud máte další dotazy nebo požadujete více informací o našich zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat na info@mycondy.com.

Souhlas

Používáním našich webových stránek souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Práva podle platných zákonů

Vaše práva budou určena zemí, ve které žijete. Mnoho krajů má specifické zákony týkající se soukromí. Tiny se snaží dodržovat všechny příslušné národní zákony.

Pokud máte bydliště v Evropské unii, máte podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) právo požadovat od Tiny přístup k vašim osobním údajům a jejich vymazání. Pokud pobýváte mimo Evropskou unii, můžete mít podle místních zákonů podobná práva.

Rádi bychom se ujistili, že jste si plně vědomi všech svých práv na ochranu údajů. Každý uživatel má právo na následující:

Právo na přístup – Máte právo požadovat kopie svých osobních údajů. Za tuto službu vám můžeme účtovat malý poplatek.

Právo na opravu – Máte právo požadovat opravu všech informací, které považujete za nepřesné. Máte také právo požadovat, abychom doplnili informace, které považujete za neúplné.

Právo na výmaz – Za určitých podmínek máte právo požádat o vymazání vašich osobních údajů.

Právo na omezení zpracování – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek omezili zpracování vašich osobních údajů.

Právo vznést námitku proti zpracování – Za určitých podmínek máte právo vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů.

Právo na přenositelnost údajů – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek přenesli údaje, které jsme shromáždili, do jiné organizace nebo přímo k vám.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud byste některá z těchto práv chtěli uplatnit, kontaktujte nás.

Informace, které shromažďujeme

Osobní údaje, které jste požádáni o poskytnutí, a důvody, proč jste o to požádáni, vám budou objasněny v okamžiku, kdy vás požádáme o poskytnutí vašich osobních údajů.

Pokud nás kontaktujete přímo, můžeme o vás obdržet další informace, jako je e -mailová adresa, obsah zprávy, kterou nám můžete poslat, a jakékoli další informace, které se rozhodnete poskytnout.

Práva na ochranu soukromí CCPA

Podle CCPA mají spotřebitelé z Kalifornie mimo jiné právo:

Požádat, aby firma, která shromažďuje osobní údaje spotřebitele, zveřejnila kategorie a konkrétní osobní údaje, které o spotřebitelích shromáždila.

Požádat, aby podnik odstranil veškeré osobní údaje o spotřebiteli, které firma shromáždila.

Požádat, aby firma, která prodává osobní údaje spotřebitele, neprodávala osobní údaje spotřebitele.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud byste některá z těchto práv chtěli uplatnit, kontaktujte nás.

Cookies

Aby MyCondy obohatilo a zdokonalilo váš online zážitek, používá „cookies“, podobné technologie a služby poskytované ostatními k zobrazování personalizovaného obsahu, vhodné reklamy a ukládání vašich preferencí na vašem počítači.

Cookie je řetězec informací, které webové stránky ukládají do počítače návštěvníka a které návštěvnický prohlížeč poskytuje webové stránce pokaždé, když se návštěvník vrátí. MyCondy používá cookies, které pomáhají MyCondy identifikovat a sledovat návštěvníky, jejich používání https://mycondy.com a jejich předvolby přístupu na webové stránky.Návštěvníci stránek MyCondy, kteří si nepřejí, aby do jejich počítačů byly ukládány soubory cookie, by měli nastavit svůj prohlížeč tak, aby soubory cookie před používáním webových stránek MyCondy odmítal, přičemž nevýhodou je, že některé funkce webových stránek MyCondy nemusí bez souborů cookie správně fungovat.

Pokračováním v procházení našich webových stránek beze změny nastavení souborů cookie tímto potvrzujete a souhlasíte s používáním souborů cookie službou MyCondy.

Zásady ochrany osobních údajů reklamních partnerů

V tomto seznamu můžete vyhledat zásady ochrany osobních údajů pro každého z reklamních partnerů MyCondy.

Reklamní servery nebo reklamní sítě třetích stran používají technologie, jako jsou soubory cookie, JavaScript nebo webové signály, které jsou použity v jejich příslušných reklamách a odkazech a které jsou odesílány přímo do prohlížečů uživatelů. Když k tomu dojde, automaticky obdrží vaši IP adresu. Tyto technologie se používají k měření účinnosti reklamních kampaní a/nebo k přizpůsobení reklamního obsahu, který vidíte na webových stránkách, které navštěvujete.

Služba MyCondy nemá přístup k těmto souborům cookie, které používají inzerenti třetích stran, ani nad nimi nemá kontrolu.

Informace pro děti

Další součástí naší priority je přidání ochrany pro děti při používání internetu. Doporučujeme rodičům a zákonným zástupcům sledovat, účastnit se a/nebo sledovat a řídit jejich online aktivitu.

Služba MyCondy vědomě neshromažďuje žádné osobní identifikační údaje od dětí mladších 18 let. Pokud se domníváte, že vaše dítě poskytlo tento druh informací na našich webových stránkách, důrazně vám doporučujeme, abyste nás okamžitě kontaktovali a vynasnažíme se co nejrychleji odstranit takové informace z našich záznamů.

Změny zásad ochrany osobních údajů

Ačkoli je většina změn pravděpodobně drobných, MyCondy může čas od času změnit své Zásady ochrany osobních údajů a podle vlastního uvážení služby MyCondy. Služba MyCondy doporučuje návštěvníkům, aby tuto stránku často kontrolovali, zda neobsahuje nějaké změny v jejích zásadách ochrany osobních údajů. Vaše další používání tohoto webu po jakékoli změně těchto zásad ochrany osobních údajů bude znamenat váš souhlas s takovou změnou.